preloader

Een nieuw digitaal tijdperk voor Garage Cnockaert

Een nieuw digitaal tijdperk voor Garage Cnockaert

Toegevoegd op 12.9.2021

Garage Cnockaert zit in een nieuw kleedje en we namen meteen onze website mee, met een handige nieuwe afsprakentool én een virtuele showroom. Ontdek alles over Garage Cnockaert 2.0 !

“Online afspraken maken !”

Dat is het eerste wat we zeiden tegen Grafoman toen we onze website bespraken ergens in juni 2021. We namen dit grafisch bureau onder de arm om onze huisstijl en website grondig onder handen te nemen.
De aanleiding : de nieuwe branding van Kia, het merk waarvoor wij officiële dealer zijn.
Ons doel : inzetten op online communicatie en nog beter connecteren met onze klanten.

We wilden dat onze klanten nog gemakkelijker een afspraak konden maken voor het nazicht of onderhoud van hun wagen, dus een tool om online te reserveren was de grootste vereiste.

Check !

Probeer het hier zelf!

Nieuwe Kia-kleuren in een Cnockaert-jasje.

Kia kwam begin 2021 met een volledige nieuwe branding, waaronder een nieuw logo. Als officiële Kia-verdeler konden we niet anders dan meegaan op dat nieuwe élan. En met plezier !
Het nieuwe strakke logo en het klassevolle zwart inspireerden ons om zelf ook aan de slag te gaan met onze huisstijl.

We kozen voor een tijdloze look in lijn van de nieuwe Kia-stijl, maar wilden toch een kleur toevoegen om er onze eigenheid in te steken en het geheel wat zachter te maken. Gezien de huidige tendens naar meer duurzaamheid en elektrisch rijden was de keuze voor groen snel gemaakt.

Garage Cnockaert gaat online !

We gaven niet alleen onze huisstijl een make-over. Ook onze website, nieuwsbrief en sociale media bliezen we nieuw leven in. We willen nog beter, sneller en gemakkelijker communiceren met onze klanten en online is de manier om dat te doen.

We hebben zelfs een online afsprakentool waar je zelf gemakkelijk je afspraak maakt. Op onze website zie je nu bovenaan een mooie, groene knop staan ‘maak online jouw afspraak’. Je kan kiezen welke dienst er nodig is en je reserveert zelf je tijdslot in onze agenda. Nu kunnen klanten dus ook buiten de werkuren hun afspraak vastleggen en hoeven ze niet meer te wachten tot we open zijn om ons op te bellen.

We hebben trouwens nog meer online pareltjes. Heb je geen tijd om langs te komen om de nieuwe wagens te bekijken ? Neem dan gewoon een kijkje in onze virtuele showroom. Gewoon vanuit je luie zetel. Een beetje zoals Netflix, maar dan voor Kia-fans.

Online auto shoppen.

Op onze website vind je net zoals vroeger, onze stockwagens met alle uitleg. Je kan online een kijkje nemen en je favoriet eruit kiezen voor je langskomt.

Scroll zeker al eens door ons aanbod, want ook de allernieuwste Kia-modellen staan ertussen. Je ontdekt er in avant-première het nieuwste paradepaardje van Kia : de volledig elektrische EV6. Eind dit jaar kijken we trouwens ook uit naar de gloednieuwe Sportage met een hybride (HEV) en plug-in hybride (PHEV) versie naast de klassieke benzine of diesel.

Veel om naar uit te kijken, dus ! Je ziet het allemaal online verschijnen op onze website, Facebook, Instagram en nieuwsbrief . Krijg jij onze nieuwsbrief nog niet ? Schrijf je dan hier snel in.

Ontdek Garage Cnockaert 2.0 tijdens onze opendeurdagen.

Tijdens onze opendeurdagen van 24 september tot 2 oktober kan je komen kennismaken met onze vernieuwde huisstijl en met de nieuwste Kia Ceed familie. Ontdek de connecties van de compacte Ceed-5-deurs en de stijlvolle combinatie van technologie en design van de ProCeed. Of laad je met de 100 % fiscaal aftrekbare inspiratie van de Ceed Sportwagon plug-in-hybride.

Uiteraard geniet je die week van uitzonderlijke kortingen, dus zet maar al in de agenda : van 24 september tot 2 oktober staat onze showroom in Oudenaarde wagenwijd open !

Tot dan !