Onze persoonlijke benadering is onderdeel van onze kwaliteitskeuze

Je auto is een belangrijk onderdeel van je leven. Niet alleen omdat je erop vertrouwt voor je verplaatsingen maar ook omdat de aankoop en het onderhoud een flink deel van je budget in beslag nemen. Daarom vinden we het vanzelfsprekend dat we er alles aan doen om je niet alleen bij de aankoop van je wagen maar ook nadien de beste service te verlenen. Dat houdt ook in dat we je niet nodeloos op kosten jagen maar een eerlijke prijs aanrekenen voor onze prestaties.

De keuze van onze merken, is een weerspiegeling van deze filosofie. Kia en SsangYong hebben intussen bewezen dat ze kwalitatieve en budgetvriendelijke wagens en SUV’s op de markt brengen, die tegemoetkomen aan de reële noden van onze klanten.

Onze persoonlijke benadering is het sluitstuk van ons kwaliteitsengagement. Zoals onze mecaniciens je auto kennen, willen we ook jouw noden en ambities leren kennen. Zodat we kunnen inspelen op je wensen. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je met een vraag zit. Of beter: spring gewoon eens binnen.

Wim Cnockaert

Zaakvoerder

Garage Cnockaert
Ronseweg 15
9700 Oudenaarde

Tel: 055 31 91 96
Fax: 055 30 11 59
info@garagecnockaert.be